fbpx

Kommunikasjon og design lages med fantastisk utsikt ut til Storgata i Lillestrøm

Har du reklamebyråangst?

Dato: 07/03/19 | Av: Bjørn Bjørnli

Det er ikke alle som er vant til å bruke et reklamebyrå. Noen ordner det meste selv og får det til ganske bra. Andre opplever at digital markedsføring er en stor jungel av trebokstavsforkortelser, Facebook-ditt og Google-datt.

Du har kanskje hatt øyeblikk hvor du tror du forstår hva som skal til, for så å høre om enda et fremmed buzz-ord som er viktig å prøve. Kanskje du har kolleger som har investert i Facebook eller Google-annonsering uten å få mye igjen for det? De fleste liker ikke å betale mye penger for noe de ikke vet hva er, eller vet om fungerer.

Prøv oss litt da vel!

Derfor inviterer vi deg til å dyppe tåen i vannet med oss. Vi kommer gjerne på besøk, og sammen finner vi ut hvem du vil nå, hvordan du vil nå dem og hvilket budskap du vil formidle. Så lager vi en god kampanje for deg. Mediebudsjettet velger du helt selv. Enkelt, ganske rimelig, og dessuten veldig lærerikt for deg som ikke er så kjent med digital markedsføring. Kanskje du lærer så mye at du kan fikse det selv i fremtiden? Eller kanskje du ønsker å fortsette å bruke oss.

Hva får du?

  • 2 timer rådgivning og gjennomgang av målsetning, målgruppe og budskap
  • Oppsett av en landingsside inklusive tekst og foto
  • Oppsett av Facebook (om du ikke allerede har) og annonsekonto etc.
  • Oppsett av innlegg og annonse(r) i Facebook
  • Målretting mot definert målgruppe med avtalt budsjett
  • Evaluering og rapportering av kampanjen

Alt dette får du nå for 9.900,- + mediekjøp.

Vi har kun kapasitet til å ta 5 prosjekter til denne prisen, så her er det førstemann til mølla. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt Bjørn på 934 84 462 / bjorn@novateur.no eller fyll ut skjema under