Merkevarefrokost #1

Takk for at du deltok på vår første merkevarefrokost på Pier X!

Merkevarefrokost på Pier X. Klaes snakker om merkevarebygging

Vi håper du fikk en del ut av det og at du vil være med oss neste gang også. Vi kommer til å kjøre en ny runde til høsten, og vi kommer tilbake med tidspunkt etterhvert som det nærmer seg.

Gratis rådgivning for start-ups og scale-ups
Novateur design og kommunikasjon og Xplorico tilbyr to timers gratis rådgivning for oppstartsbedrifter innen temaene merkevare- og bedriftsutvikling. Ta kontakt med klaes@novateur.no om dette er noe for din bedrift.

Gratis workshop med Teston
Til alle som deltakere på merkevarefroksten, tilbyr Teston en gratis workshop med en test mot 5 testere. Send en e-post med kodeord: “Merkevarefrokost” til erik.hauglid@teston.io. Fristen for å benytte seg av tilbudet er 30.juni.

Bryn Aarflots kunnskapssenter
Kunnskapssenter med blant annet gratis NDA-mal finner du her. I tillegg har også Bryn Aarflot en god artikkel om forundersøkelser som du kan lese her.

Ellers er det bare å ta kontakt med advokatfullmektig Sebastian Stigar på sst@baa.no eller Advokat Mikkel Lassen Ellingsen på mle@baa.no, om du trenger bistand med beskyttelse av navn og merkevarer.

Arrangører:
Samarbeidspartnere:

Nettet er i dag hovedkanalen for all digital kommunikasjon, og det er derfor avgjørende å ha en god og brukervennlig nettside. Et godt nettsted har alltid brukerens behov i sentrum, og er prioritert i henhold til dette. Finner de ikke det de leter ette …

Nordmenn gjør over 50 millioner søk hver eneste dag og de fleste bruker google.com. Vi som jobber med salg av produkter og tjenester er helt avhengige av å drive trafikk inn til våre nettsider, og  dette kan vi gjøre på ulike måter. Vi kan sende ut nyh …

I 2021 skal, etter loven, alle nettsider rettet mot allmennheten være universelt uformet. Det betyr at siden skal kunne benyttes av og være like tilgjengelige for alle, uavhengig av alder, funksjonsevne og utdanningsnivå. Her gir vi deg en oversikt ove …