Miljøvennlige produkter

Miljøvennlige produkter

Kunde: Boss-Europe  |  Dato: 01/2018  | Design, Digital markedsføring, Film, Foto, UX Design, Visuell identitet, Web

Boss-Europe er en leverandør av miljøvennlige renholdsprodukter. Vi har jobbet med selskapet over en periode for å tydeliggjøre konseptet deres ovenfor kundene.

En viktig del av jobben var å rydde opp i websiden deres. De hadde tidligere en hybridløsning av en nettbutikk, og en side som skulle servere brukerne nyheter/artikler og informasjon om selskapet og merkevaren. Nettsiden var i tillegg preget av mye rot og skrivefeil som ga et dårlig inntrykk av selskapet. I samarbeid med kunden har vi bistått i oppryddingen.

Boss-europe-forside

Kunden fikk selv laget en ny og vesentlig bedre nettbutikk hos nåværende leverandør og vi satt opp en ny hovedside, som skulle ta seg av nyheter, informasjon om bedriften og merkevaren Boss-Europe. Vi har også ryddet opp i det visuelle uttrykket og gjort noen enkle justeringer på logo etc. Tanken er at nye kunder skal inn på hovedsiden og at eksisterende kunder som kun skal bestille produkter, lett kan gjøre dette i nettbutikken. Vi har dermed også jobbet med en søke-strategi som gjør at hovedsiden dukker opp i søk på generelle søketermer som “miljøvennlig renhold”, “miljøvennlige renholdsprodukter”, “renholdsmaskiner”, “miljøpapir” etc.., men helt spesifikke søk på produkter leder til nettbutikken. Siden lanseringen av nettsiden ligger vi nå topp 10 på alle disse søkeordene (noen topp 5) og det beveger seg i riktig retning.

Boss-Europe nettside 01

Vi har også  jobbet med en kampanje spesifikt på miljøvennlige papirprodukter for storhusholdning som skal gå høsten 2018. Her er det laget en landingsside og en film som forklarer hvorfor miljøpapir er et bra valg, både med tanke på kvalitet og med tanke på pris.

boss